Unatkozol? Játssz az étellel!

Rdney 2010.06.18. 20:59

Unatkozol? Nincs mit csinálnod? Esetleg művészlélek vagy?
Itt a tökéletes megoldás, amivel lekötheted magad! Nem kell más hozzá, mint a hűtő tartalma és egy adag kreativitás. Ha esetleg valaki tényleg rászánja magát, hogy készit valami művészi alkotást kajából, nyugodtan beküldheti az e-mail címünkre (system.errorblog@gmail.com), szívesen közzéteszzük.

Most viszont, hogy meglegyen az ihlet, nézzünk meg pár igazi remekművet:


 

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben! Kattints ide, és nézd meg teljes méretben! Kattints ide, és nézd meg teljes méretben! Kattints ide, és nézd meg teljes méretben! Kattints ide, és nézd meg teljes méretben! Kattints ide, és nézd meg teljes méretben! Kattints ide, és nézd meg teljes méretben! Kattints ide, és nézd meg teljes méretben! Kattints ide, és nézd meg teljes méretben! Kattints ide, és nézd meg teljes méretben! Kattints ide, és nézd meg teljes méretben! Kattints ide, és nézd meg teljes méretben! Kattints ide, és nézd meg teljes méretben! Kattints ide, és nézd meg teljes méretben! Kattints ide, és nézd meg teljes méretben! Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!


Címkék: alma blog kaja képek hűtő az tojás kreativ error királyság system unaloműző játssz étellel

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://system.blog.hu/api/trackback/id/tr852092475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása