Partner oldalak

puruttya
Gyakorikérdések.hu
Csimbi88 Blog

Az emberi kreativitás...

Rdney 2010.06.18. 22:10

...végtelen. Nemrég, mikor az ételszobrász poszthoz gyűjtöttem az anyagot, találtam egy érdekes képet, majd még egyet Rögtön elhatároztam, ezt bizony érdemes megosztani másokkal. Gondoltam, keresek hozzájuk még párat, legyen kicsit tartalmasabb poszt 2 képnél. Végül annyi agyhalott, idióta megoldást találtam, hogy két vagy három részre szedve is sok. :D
Íme az első képgyűjtemény:

Nem írok mindegyikhez kommentárt, mert lerohadna a kezem, mire végeznék. :D
 

Kattints ide, és nézd meg teljes méretben! Kattints ide, és nézd meg teljes méretben! Kattints ide, és nézd meg teljes méretben! Kattints ide, és nézd meg teljes méretben! Kattints ide, és nézd meg teljes méretben! Kattints ide, és nézd meg teljes méretben! Kattints ide, és nézd meg teljes méretben! Kattints ide, és nézd meg teljes méretben! Kattints ide, és nézd meg teljes méretben! Kattints ide, és nézd meg teljes méretben! Kattints ide, és nézd meg teljes méretben! Kattints ide, és nézd meg teljes méretben!


Címkék: blog win lol baromság megoldások no error idióták emberi kreativitás system comment epic fail

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://system.blog.hu/api/trackback/id/tr92092549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása